Jegens handlezen, astrologie en homeopathie had ik een behoorlijke scepsis. Wat handlezen betreft ben ik dat kwijt. Het is eenvoudig onmogelijk om de zeer persoonlijke en specifieke informatie die Esther je geeft vooraf te kennen. Ze haalt het uit je handen, daar ben ik zeker van. En je kunt concreet iets met haar feedback.
Willem
Esther heeft meerdere malen mijn handen gelezen en is sensitief, kundig en respectvol. Het laten lezen van je handen is een persoonlijke en intieme ‘ontmoeting’ en Esther doet dit op een heel prettige en subtiele manier! Het inzicht dat je krijgt van haar handlezing blijft nog lang bij je. Zeer aan te raden!
Nathalie
Handlezen door Esther is boven alles een uitnodiging voor een goed en persoonlijk gesprek.
Niels
Spannend, zo’n inktafdruk van je handen. Altijd gedacht dat die lijnen je hele leven hetzelfde zijn, maar Esther leerde me dat ze mee veranderen met de up’s en down’s van je leven. Aan de hand van die lijnen vertelde Esther me dingen die ik wist en (nog) niet wist. Inzichtgevend en een mooie gelegenheid om stil te staan bij je levenslijn en andere lijnen.
Annemarie
Het was een bijzondere ervaring om de handlijnkunde uit eerste hand mee te ervaren. Esther heeft een heldere uitleg gegeven van hetgeen ze zag. Deze sessie heeft voor mij vragen beantwoord, mij bevestigingen gegeven die ik tot acties kon omzetten.
Daar ben ik haar dankbaar voor.
Clyde
My reading by Esther helped put some of my suspicions of the esoteric to rest. Esther as an historian applied her academic training and a healthy suspicion to her understanding of the esoteric on the assumption that we have to keep an open mind and try and understand ourselves and the world we live in better and from varying perspectives.
Nadira
Esther is een betrokken en warm persoon. Mooi om te ontdekken hoe breuklijnen iets kunnen zeggen over mijn eerdere levensloop. En het klopte allemaal! Als je iets niet direct begrijpt, legt Esther op een andere manier nog eens haar zienswijze uit en dat vond ik prettig.
Cindy
Blij verrast was ik toen uitkwam wat Esther in mijn handen zag. Op grond van haar handlezing vertelde ze me dat ik talent heb voor ondernemerschap. Nog geen vijf maanden later ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Met succes.
Simon
Afgelopen voorjaar liet ik voor het eerst in mijn leven mijn handen lezen. Ik kende Esther als wetenschapster en was verrast toen ze me vertelde over haar andere passie, handlezen. Juist deze combinatie, de kritische nieuwsgierigheid waarmee Esther handlezen benadert, spreekt me erg aan. De sessie in haar mooie huis in Harmelen was zoals Esther zelf: integer, inzichtelijk en warm.
Sarah
Ik heb het allemaal bijzonder interessant gevonden. Wat bizar dat al die dingen gegrift staan in m’n handen! Hartstikke bedankt voor de sessie en de afdrukken.
Elias
I would very much like to let you know how your reading was helpful but also super insightful for me. I actually think about it often, and when I do certain things or find myself in a particular situation that seems familiar I am quickly reminded of the reading. Or, I find certain situations familiar because of the reading!
Sonia
I really found it so interesting and so useful. It was familiar, and yet so useful to have you articulate it out loud for me to slowly but surely grasp. And then as I find myself in situations, I can relate what you said to them, making the reading ever the more clearer! I am not exaggerating that your business card is sitting directly on my desk as reminder!
Gabriela
In 2014 heb ik voor het eerst mijn handen laten lezen door Esther. Hoewel zij mij heel goed kent, benoemde zij bijzondere aspecten waar zij geen voorkennis van had. In 2017 heb ik opnieuw een consult gedaan. Esther viel niet in herhaling, maar heeft kleine wijzigingen kunnen constateren en uitleggen. Mijn beide kinderen van toen 15 jaar en nu 18 jaar, zijn inmiddels twee keer op consult geweest. De groei van een kinder- naar een volwassenehand is magisch om waar te nemen. De kinderen vonden het spannend en hadden veel vragen voor Esther. Ik kan een vervolgafspraak dan ook van harte aanbevelen.
Ingrid